Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szybkibill
Czytelnik

Posiadane auto: Porsche Carrera ;)
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Pon 09 Lut 2009, 16:11 Temat postu: Po co auto test? |
|
|
Ej, strasznie nie podoba mi się idea robienia zawodów w tym, który samochód jest lepszy, mniej awaryjny itd... Chodzi mi dokładnie o ten narodowy auto test w auto-świecie...Jaki jest sens robienia takich zawodów, skoro każdy samochód jest dedykowany dla innej grupy? Tzn. dla mnie jasne jest, że są samochody lepsze i gorsze, ale to jest subiektywne, dla jednych najważniejszy jest wygląd, dla innych moc, dla jednych cena a dla innych osiagi. Po co robic narodowe zestawienie, skoro każdy samochód jest dedykowany komu innemu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pokalaj
Czytelnik

Posiadane auto: VW
|
Wysłany: Pon 09 Lut 2009, 16:54 Temat postu: |
|
|
ale wtedy mozesz np zobaczyc jakie samochody ludziom sie najbardziej podobaja...skoro wiesz, ze x osob uwielbia jakies auto to znaczy, ze ono nie moze byc tragiczne i podczas zakupu nie zastanawiasz sie nad tym czy nie rozwali sie po 2 latach, bo masz ranking np. tych najbardziej/najmniej psujacych sie. proste. to bardzo przydatna rzecz IMHO. |
|
Powrót do góry |
|
 |
R@D Moderator
Przyjaciel Portalu

Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 318 Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa Posiadane auto: Mazda 6 GG 2.0 02r.
Piwa: 6/0
|
Wysłany: Pon 09 Lut 2009, 22:39 Temat postu: |
|
|
Sens jest taki że redakcja na tym zarabia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szybkibill
Czytelnik

Posiadane auto: Porsche Carrera ;)
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sterss
Czytelnik

Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 2 Skąd jesteś (miejscowość/region): Francja Posiadane auto: Volvo
|
Wysłany: Sob 23 Maj 2009, 23:37 Temat postu: |
|
|
To czysty marketing, promowanie marki. I tak każdy kto szuka coś o danym Aucie, chętnie to przeczyta i zapamieta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob 23 Maj 2009, 23:37 Temat postu: reklama |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
BernardLenartowicz
Czytelnik

Dołączył: 22 Gru 2015 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): Łódź Posiadane auto: Toyota Yaris 1.0
|
Wysłany: Wto 22 Gru 2015, 18:16 Temat postu: Auto Test |
|
|
Dokładnie.
Autor posta dokładnie zauważył to , z czym wiele osób ma problem. Bezpodstawne (często) wymienianie się opiniami na temat tego co jest lepsze. Prosty przykład:
Jestem z Łodzi. Myślałem na zakupem Toyoty Corolli. Od myślenia nic nie przybyło, wiec postanowiłem zadziałać. Uznałem, że tylko jeśli 'przetestuję' ten samochód dowiem się, czy jest wart tych opinii. W moim przypadku się udało. Trafiłem na [url=http://PKT.22[/url], która miała model, odpowiadający mi. Wynająłem samochód na kilka dni. Sprawdziłem jak się sprawuje i podjąłem decyzję.
Jeśli ktoś myśli podobnie, albo się ze Mną zgadza, niech spróbuje zrobić podobnie. Gwarantuje, że nie będzie żałował. |
|
Powrót do góry |
|
 |
annakenna
Czytelnik

Dołączył: 16 Lut 2024 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): Houston, TX Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Czw 22 Lut 2024, 04:30 Temat postu: |
|
|
W takim przypadku informacja zwrotna może podkreślać, że innocence test może pomóc w obiektywnej ocenie konkretnych aspektów każdego pojazdu, zapewniając konsumentom łatwiejszy przegląd i porównanie. Ważne jest jednak, aby przy wyborze samochodu nie lekceważyć różnorodności i osobistych preferencji użytkowników. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szakal1976
Czytelnik

Dołączył: 25 Lut 2024 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): Trzebinia Posiadane auto: Dodge Jurney 2.0 CRD
|
Wysłany: Nie 25 Lut 2024, 06:18 Temat postu: |
|
|
Witam jestem nowym właścicielem Dodge Jurney
2.0 CRD. Czy ktoś z forumowiczów może przesłać instrukcję obsługi po polsku na [email protected]
Z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
x
Przyjaciel Portalu

Dołączył: 26 Lis 2019 Posty: 340 Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa Posiadane auto: C5 liftback 2.0 16V BP+LPG 2005r
Piwa: 15/0
|
Wysłany: Nie 25 Lut 2024, 12:29 Temat postu: |
|
|
Szakal1976 napisał: | Witam jestem nowym właścicielem Dodge Jurney
2.0 CRD. Czy ktoś z forumowiczów może przesłać instrukcję obsługi po polsku na [email protected]
Z góry dziękuję. |
to kolega chyba pomylił fora? to forum jest o citroenach Very Happy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|