Instrukcja Tartarini SFI 'C'

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Instalacje LPG - IV generacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
macdolan

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 16 Lis 2015
Posty: 3
Skąd jesteś (miejscowość/region): Opole
Posiadane auto: Fiat Stilo Multiwagon 1.6 2003
Piwa: 0/0
PostWysłany: Pon 16 Lis 2015, 00:29    Temat postu: Instrukcja Tartarini SFI 'C' Odpowiedz z cytatem

Witajcie, czy jest ktoś w posiadaniu instrukcji do programu Tartarini Sequential Fuel Injection 'C'? Kompletnie nie wiem jak obsługiwać ten program.
Zależy mi, żeby wiedzieć krok po kroku jak wyregulować tym programem swoją instalacje LPG w Stilo.

Pozdrawiam.
Przepraszam jeśli nie w tym dziale.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Emiś

Junior admin


Dołączył: 18 Lut 2010
Posty: 7134
Skąd jesteś (miejscowość/region): Dolny Śląsk.(ok.Lubina|)
Posiadane auto: Citroen C5 Kombi 2.0 16v LPG,Fiat Stilo 1.6,16 LPG 2004 r
Piwa: 190/66
PostWysłany: Pon 16 Lis 2015, 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się,że na regulację powinieneś pojechać do fachowca. Ja osobiście za regulacje sie nie biorę,mimo,że wiele rzeczy przy aucie robię sama.
Tak odważna to nie jestem Wink
_________________
"Ile Razy znajdę klucz do szczęścia to Zawsze ktoś Wymieni Zamek..."
Mylić się, ludzka rzecz.
nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
macdolan

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 16 Lis 2015
Posty: 3
Skąd jesteś (miejscowość/region): Opole
Posiadane auto: Fiat Stilo Multiwagon 1.6 2003
Piwa: 0/0
PostWysłany: Pon 16 Lis 2015, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta. Z tym, że mam komplet przewodów do prawie każdej instalacji lpg. I regulowałem już lpgtechy, lovato, stagi i ac. Ale ni chusteczki nie rozumiem programów do Tartarini. Gdybym chciał jechać do fachowca to nie kupowałbym interfejsu ;D Poza tym fachowcy z moich okolic potrafią tylko zerować licznik pracy na gazie. I niszczyć gniazda diagnostyczne.

Odświeżam pytanie. Ktoś coś?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Instalacje LPG - IV generacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group