podświetlenie deski-brak

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Porady, problemy techniczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mcolor

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 28 Maj 2012
Posty: 11
Skąd jesteś (miejscowość/region): Kraków
Posiadane auto: Chrysler Voyager 3,8 V6 AWD
Piwa: 0/0
PostWysłany: Czw 25 Paź 2012, 20:46    Temat postu: podświetlenie deski-brak Odpowiedz z cytatem

Witam,zgasło mi podświetlenie deski, regulacja powoduje jedynie
miganie licznika km, oraz panelu funkcji biegów (automat) , dodatkowo miga prawa tylna lampa. Wszystkie te cuda po zapięciu przyczepy, wcześniej ją używałem i było ok, teraz nie wiem czy to przez masę na gnieździe czy cos innego. Proszę o pomoc.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
strazak2

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 32
Skąd jesteś (miejscowość/region): Wrocław
Posiadane auto: chrysler voyager 2,5 td 2000r chrysler voyager 3,3v6 1996r
Piwa: 0/0
PostWysłany: Sob 27 Paź 2012, 00:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdź bezpieczniki pod kierownicą i podociskaj wszystkie kostki, przekaźniki i inne. powinno pomóc. u mnie tyle wystarczyło. Jeśli po kolejnym podłączeniu przyczepy ci się tak stanie to gniazdo przyczepy sprawdź.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
mcolor

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 28 Maj 2012
Posty: 11
Skąd jesteś (miejscowość/region): Kraków
Posiadane auto: Chrysler Voyager 3,8 V6 AWD
Piwa: 0/0
PostWysłany: Sob 27 Paź 2012, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki, moze pomoze:)) wczesniej sprawdzałem tylko bezpieczniki przekaźników nawet nie dotykałem:)) dam znać czy pomogło.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
mcolor

Debiutant
Debiutant


Dołączył: 28 Maj 2012
Posty: 11
Skąd jesteś (miejscowość/region): Kraków
Posiadane auto: Chrysler Voyager 3,8 V6 AWD
Piwa: 0/0
PostWysłany: Nie 28 Paź 2012, 23:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, pomogło i jest juz ok:))

DZięki
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Porady, problemy techniczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group