Forum motoryzacyjne

Co myślicie o Liberty

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Ubezpieczenia komunikacyjne, firmy ubezpieczeniowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta2007
Czytelnik
Czytelnik

Piwa: 0/0
PostWysłany: Sro 28 Lis 2007, 16:38    Temat postu: Co myślicie o Liberty Odpowiedz z cytatem

Cześć
Zastanawiam się nad ubezpieczeniem samochodu OC i AC w Liberty Direct i chciałam się zapytać, czy macie już jakieś doświadczenia z tą firmą. Z wyliczeń wyszło, że dla mojego samochodu jest tam najtaniej, no ale ja praktycznie nie znam tego ubezpieczyciela. Z góry dzięki za odpowiedzi Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Andrzej.t
Auto Maniak
Auto Maniak

Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska
Posiadane auto: sprzedałem auto
PostWysłany: Sro 28 Lis 2007, 23:16    Temat postu: Ubezpieczenie liberty Odpowiedz z cytatem

Siemka
Ja nie miałem styczności z tą firmą w Polsce, ale wiem , że szereg znajomych korzysta z ich usług w USA.
Duża i solidna firma z tradycjami.
Sprawdź ew. wypowiedź fachowca wtej dziedzinie.
Podaję link :http://odszkodowania.bblog.pl/wpis,liberty;direct;8211;;ubezpieczeniowy;falstart;,6609.html.
Pozdrawiam.

R@D
Przyjaciel Portalu
Przyjaciel Portalu

Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa
Posiadane auto: KIA SHUMA 1.5 99r.
Piwa: 2/0
PostWysłany: Czw 29 Lis 2007, 12:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie ryzykowałbym AC w tego typu firmie. Zazwyczaj tak jest że jak zaoszczędzisz teraz to później będziesz miał problemy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Andrzej.t
Auto Maniak
Auto Maniak

Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska
Posiadane auto: sprzedałem auto
PostWysłany: Nie 02 Gru 2007, 12:09    Temat postu: Ubezpieczenie liberty Odpowiedz z cytatem

Siemka
Warunki AC. trzeba dokładnie przeczytać co obejmuje zakres podstawowy i rozszerzony.;
Każda firma ma ten zakres różny, dobrze że jest ich kilkanaście i mamy stosowny wybór.Dużo osób korzysta z PZU ale ona wcale nie ma najlepszej oferty.Zależy to od tego kogoś ??, który korzysta i z tego co oczekuje po kolizji lub kradzieży????.
Wcześniej podesłałem link , który warto przeczytać.?
Pozdrawiam.

omega7
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 29 Kwi 2009, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam od lat z hdi (ubezpieczenie) i jestem zadowolony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
rainbow2009
Czytelnik
Czytelnik

PostWysłany: Wto 05 Maj 2009, 03:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pret auto

Ciekawe, że może być to, co było wymyślanie Very Happy
Powrót do góry
omega7
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 14 Wrz 2009, 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rainbow2009 napisał:
pret auto

Ciekawe, że może być to, co było wymyślanie Very Happy

nie kumam:D
Powrót do góry
piotrusu
Debiutant
Debiutant

Skąd jesteś (miejscowość/region): warszawa
Posiadane auto: opela astra 1.4 16V 2000
PostWysłany: Pią 06 Lis 2009, 14:48    Temat postu: Porównywarka ubezpieczeń Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich,

proponuje oko na nastepujaca strone..
www.swiatubezpieczen.com

tam mozna otzymac pare ofert i sobie je porownac..

pozdrawiam
Powrót do góry
karmeleon
Debiutant
Debiutant

Skąd jesteś (miejscowość/region): wraszawa
Posiadane auto: ford focus
PostWysłany: Nie 18 Kwi 2010, 12:13    Temat postu: ubezpieczenia Odpowiedz z cytatem

Pewnego rodzaju rozwiązaniem dla kierowców chcących ograniczyć koszty jest korzystanie z ofert typu minicasco, gdzie pewne elementy wybrane standardowego ac możemy mieć za rozsadne pieniądze.
Powrót do góry
Kuba79
Debiutant
Debiutant

Skąd jesteś (miejscowość/region): Lublin
Posiadane auto: brak
PostWysłany: Pią 28 Maj 2010, 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liberty hmm już nidy tam nic nie ubezpieczę czeka się miesiacami na odszkodowanie a w dodatku kombinują jak tylko mogą. Polecam koledze PZU, sprawdzona firma i zero problemów. Mam u nich OC i AC jestem bardzo zadowolony. Wszystko mozna zalatwić przez internet nie tracąc czasu.
Powrót do góry
Katarzyna Krokos
Czytelnik
Czytelnik

Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa
Posiadane auto: brak
PostWysłany: Pią 28 Maj 2010, 15:21    Temat postu: Liberty Direct Odpowiedz z cytatem

Szanowny Panie,

Proponuję bezpośredni kontakt (dane poniżej) w celu wyjaśnienia problemów. Podane przez Pana informacje są zbyt ogólne, abym mogła pomóc.

Katarzyna Krokos
Kierownik Zespołu Obsługi Klienta
katarzyna.krokos@libertydirect.pl
Powrót do góry
karmeleon
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 14 Cze 2010, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="Kuba79"]Liberty hmm już nidy tam nic nie ubezpieczę czeka się miesiacami na odszkodowanie a w dodatku kombinują jak tylko mogą. Polecam koledze PZU, sprawdzona firma i zero problemów. Mam u nich OC i AC jestem bardzo zadowolony. Wszystko mozna zalatwić przez internet nie tracąc czasu.[/quote]

Zgłaszanie szkód on-line bardzo wygodna i pratyczna opcja, no i wypłata mniejszych odszkodowań do kilku dni, co tez warte zauważenia.
Powrót do góry
livi
Debiutant
Debiutant

Skąd jesteś (miejscowość/region): z zieloych wzgórz
Posiadane auto: opel
PostWysłany: Sro 16 Cze 2010, 06:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio daje się zauważyć wiele pozytywnych zmian w PZU to fakt, widać że dbają o klienta i ułatwiają na każdym kroku życie, nawet na infolinię można dodzwonić sie z łatwością. jednak co firma to firma.
Powrót do góry
karmeleon
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 17 Sie 2010, 12:36    Temat postu: all risks Odpowiedz z cytatem

Bardzo szeroki zakres ubezpieczenia ac z opcją all risks czyli właściwie ubezpieczeniem od wszystkiego to jest moim zdaniem największy plus ich oferty, ktorym dystansują konkurencję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Ubezpieczenia komunikacyjne, firmy ubezpieczeniowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: