| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marta2007 Czytelnik

Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sro 28 Lis 2007, 16:38 Temat postu: Co myślicie o Liberty |
|
|
Cześć
Zastanawiam się nad ubezpieczeniem samochodu OC i AC w Liberty Direct i chciałam się zapytać, czy macie już jakieś doświadczenia z tą firmą. Z wyliczeń wyszło, że dla mojego samochodu jest tam najtaniej, no ale ja praktycznie nie znam tego ubezpieczyciela. Z góry dzięki za odpowiedzi  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej.t Auto Maniak

Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 504 Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska Posiadane auto: sprzedałem auto
|
Wysłany: Sro 28 Lis 2007, 23:16 Temat postu: Ubezpieczenie liberty |
|
|
Siemka
Ja nie miałem styczności z tą firmą w Polsce, ale wiem , że szereg znajomych korzysta z ich usług w USA.
Duża i solidna firma z tradycjami.
Sprawdź ew. wypowiedź fachowca wtej dziedzinie.
Podaję link :http://odszkodowania.bblog.pl/wpis,liberty;direct;8211;;ubezpieczeniowy;falstart;,6609.html.
Pozdrawiam. _________________ XXX |
|
| Powrót do góry |
|
 |
R@D Przyjaciel Portalu

Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 263 Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa Posiadane auto: KIA SHUMA 1.5 99r.
Piwa: 2/0
|
Wysłany: Czw 29 Lis 2007, 12:25 Temat postu: |
|
|
| Nie ryzykowałbym AC w tego typu firmie. Zazwyczaj tak jest że jak zaoszczędzisz teraz to później będziesz miał problemy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej.t Auto Maniak

Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 504 Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska Posiadane auto: sprzedałem auto
|
Wysłany: Nie 02 Gru 2007, 12:09 Temat postu: Ubezpieczenie liberty |
|
|
Siemka
Warunki AC. trzeba dokładnie przeczytać co obejmuje zakres podstawowy i rozszerzony.;
Każda firma ma ten zakres różny, dobrze że jest ich kilkanaście i mamy stosowny wybór.Dużo osób korzysta z PZU ale ona wcale nie ma najlepszej oferty.Zależy to od tego kogoś ??, który korzysta i z tego co oczekuje po kolizji lub kradzieży????.
Wcześniej podesłałem link , który warto przeczytać.?
Pozdrawiam. _________________ XXX |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega7 Debiutant

|
Wysłany: Sro 29 Kwi 2009, 11:53 Temat postu: |
|
|
| Ja korzystam od lat z hdi (ubezpieczenie) i jestem zadowolony |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rainbow2009 Czytelnik

|
Wysłany: Wto 05 Maj 2009, 03:03 Temat postu: |
|
|
pret auto
Ciekawe, że może być to, co było wymyślanie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omega7 Debiutant

|
Wysłany: Pon 14 Wrz 2009, 13:13 Temat postu: |
|
|
| rainbow2009 napisał: | pret auto
Ciekawe, że może być to, co było wymyślanie  |
nie kumam:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrusu Debiutant

Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 10 Skąd jesteś (miejscowość/region): warszawa Posiadane auto: opela astra 1.4 16V 2000
|
Wysłany: Pią 06 Lis 2009, 14:48 Temat postu: Porównywarka ubezpieczeń |
|
|
witam wszystkich,
proponuje oko na nastepujaca strone..
www.swiatubezpieczen.com
tam mozna otzymac pare ofert i sobie je porownac..
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karmeleon Debiutant

Dołączył: 19 Lis 2009 Posty: 45 Skąd jesteś (miejscowość/region): wraszawa Posiadane auto: ford focus
|
Wysłany: Nie 18 Kwi 2010, 12:13 Temat postu: ubezpieczenia |
|
|
| Pewnego rodzaju rozwiązaniem dla kierowców chcących ograniczyć koszty jest korzystanie z ofert typu minicasco, gdzie pewne elementy wybrane standardowego ac możemy mieć za rozsadne pieniądze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kuba79 Debiutant

Dołączył: 22 Lis 2009 Posty: 18 Skąd jesteś (miejscowość/region): Lublin Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Pią 28 Maj 2010, 11:12 Temat postu: |
|
|
| Liberty hmm już nidy tam nic nie ubezpieczę czeka się miesiacami na odszkodowanie a w dodatku kombinują jak tylko mogą. Polecam koledze PZU, sprawdzona firma i zero problemów. Mam u nich OC i AC jestem bardzo zadowolony. Wszystko mozna zalatwić przez internet nie tracąc czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katarzyna Krokos Czytelnik

Dołączył: 28 Maj 2010 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): Warszawa Posiadane auto: brak
|
Wysłany: Pią 28 Maj 2010, 15:21 Temat postu: Liberty Direct |
|
|
Szanowny Panie,
Proponuję bezpośredni kontakt (dane poniżej) w celu wyjaśnienia problemów. Podane przez Pana informacje są zbyt ogólne, abym mogła pomóc. _________________ Z poważaniem,
Katarzyna Krokos
Kierownik Zespołu Obsługi Klienta
katarzyna.krokos@libertydirect.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karmeleon Debiutant

Dołączył: 19 Lis 2009 Posty: 45 Skąd jesteś (miejscowość/region): wraszawa Posiadane auto: ford focus
|
Wysłany: Pon 14 Cze 2010, 11:37 Temat postu: |
|
|
[quote="Kuba79"]Liberty hmm już nidy tam nic nie ubezpieczę czeka się miesiacami na odszkodowanie a w dodatku kombinują jak tylko mogą. Polecam koledze PZU, sprawdzona firma i zero problemów. Mam u nich OC i AC jestem bardzo zadowolony. Wszystko mozna zalatwić przez internet nie tracąc czasu.[/quote]
Zgłaszanie szkód on-line bardzo wygodna i pratyczna opcja, no i wypłata mniejszych odszkodowań do kilku dni, co tez warte zauważenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
livi Debiutant

Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 26 Skąd jesteś (miejscowość/region): z zieloych wzgórz Posiadane auto: opel
|
Wysłany: Sro 16 Cze 2010, 06:42 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio daje się zauważyć wiele pozytywnych zmian w PZU to fakt, widać że dbają o klienta i ułatwiają na każdym kroku życie, nawet na infolinię można dodzwonić sie z łatwością. jednak co firma to firma. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karmeleon Debiutant

|
Wysłany: Wto 17 Sie 2010, 12:36 Temat postu: all risks |
|
|
| Bardzo szeroki zakres ubezpieczenia ac z opcją all risks czyli właściwie ubezpieczeniem od wszystkiego to jest moim zdaniem największy plus ich oferty, ktorym dystansują konkurencję. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|