| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
awans
Czytelnik

Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): Kraków Posiadane auto: Corolla 1,4
Piwa: 0/0
|
Wysłany: Sob 13 Sty 2018, 21:41 Temat postu: LPG instalacja STAG problem |
|
|
Witam. Jestem posiadaczem A150 i postanowiłem zainstalować instalacje LPG STAG.
Instalacja sprawdza sie średnio. Spalanie na poziomie 8,5-9,5 LPG/100km i benzyny około 10l w mieiacu.
Problem jest z dokładnym wyregulowaniem gazu. Poszarpuje w okolicach 1500-2000 obrotów. Kilkukrotne próby z gazownikami bez większych efektów. Wymieniłem jeszcze świece zapłonowe lecz nic nie pomogło. Proszę o jakąś radę co można jeszcze zrobić. Możę jakiś gazownik posłuży radą z wielkopolski.
Pozdrawiam
Robert
Witaj
Przeniesiono. Pkt 8 RF
Keram |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kadaros
Czytelnik

Dołączył: 16 Kwi 2018 Posty: 1 Skąd jesteś (miejscowość/region): lubuskie Posiadane auto: citroen
|
Wysłany: Pon 16 Kwi 2018, 14:53 Temat postu: |
|
|
| Moim zdaniem to będzie nieszczelność w okolicach fazy lotnej, samemu pewnie tego nie zrobisz lepiej do jakiegoś dobrego gazownika się udaj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Songbird
Czytelnik

Dołączył: 29 Paź 2025 Posty: 9 Skąd jesteś (miejscowość/region): New York Posiadane auto: Fiat CC
|
Wysłany: Sro 29 Paź 2025, 16:01 Temat postu: |
|
|
| Przed rejestracją sprawdzaj reputację operatorów, porównuj kursy i regulaminy bonusów, prowadź dziennik zakładów i stosuj procentowy plan stawek; szczegółowe porównania znajdziesz pod frazą ставка бет, a pełne recenzje oraz rankingi dostępne są na https://stavki.pl/ — analizuj dane i typuj odpowiedzialnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|