ZAgubione dokumenty samochodu sprowadzonego

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Polska motoryzacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pioery

Czytelnik
Czytelnik

Piwa: 0/0
PostWysłany: Wto 22 Sty 2008, 23:14    Temat postu: ZAgubione dokumenty samochodu sprowadzonego Odpowiedz z cytatem

Witam,moj ojciiec zgobil wszystkie dokumenty od samochodu sprowadzoengo z francji,co nalezy w takiej sytuacji uczynic?pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Andrzej.t

Przyjaciel Portalu
Przyjaciel Portalu

Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska
Posiadane auto: sprzedałem auto
PostWysłany: Pon 28 Sty 2008, 03:11    Temat postu: Re: ZAgubione dokumenty samochodu sprowadzonego Odpowiedz z cytatem

pioery napisał:
Witam,moj ojciiec zgobil wszystkie dokumenty od samochodu sprowadzoengo z francji,co nalezy w takiej sytuacji uczynic?pozdrawiam

Witam,
Napisałem na priv. Czy udało się coś załatwić?
Pozdrawiam.
zangada

Czytelnik
Czytelnik

PostWysłany: Sro 06 Sie 2008, 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
mam identyczna sytuacje w tej chwili czy ktos mogly mi poradzic cos ?
z gory dziekuje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość gadu-gadu Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Andrzej.t

Przyjaciel Portalu
Przyjaciel Portalu

Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska
Posiadane auto: sprzedałem auto
PostWysłany: Wto 19 Sie 2008, 02:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zangada napisał:
Witam
mam identyczna sytuacje w tej chwili czy ktos mogly mi poradzic cos ?
z gory dziekuje

Witam,
Nie wiem, co i jak sprawy stoją-?
Napisz i wyjaśnij problem postaram sie odpisać.
Pozdawiam.
jumalli

Czytelnik
Czytelnik

Skąd jesteś (miejscowość/region): London
Posiadane auto: bmw
PostWysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najprawdopodobniej potrzebujesz wysokiego IQ, żeby trzymać papiery we właściwym miejscu, swoją drogą, ciekawe, jakie jest moje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Reklama

Wysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:12    Temat postu: reklama

Powrót do góry
Jimmie

Czytelnik
Czytelnik

Skąd jesteś (miejscowość/region): London
Posiadane auto: bmw
PostWysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jumalli napisał:
Najprawdopodobniej potrzebujesz wysokiego IQ, żeby trzymać papiery we właściwym miejscu, swoją drogą, ciekawe, jakie jest moje

Haha, dokładnie! Też się kiedyś nad tym zastanawiałem — czy naprawdę mam wystarczająco wysokie IQ, żeby ogarniać te wszystkie papiery, projekty i codzienne zadania. Z ciekawości zrobiłem test na https://www.worldiqtest.com/pl/ Darmowy test IQ i powiem ci, że wynik mnie zaskoczył. Pytania są konkretne, logiczne i faktycznie sprawdzają, jak działa głowa. Co fajne, wszystko jest po polsku, a wynik dostajesz od razu. Dla osób z Polski to świetny sposób, żeby sprawdzić swoje zdolności i przy okazji trochę się rozerwać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Polska motoryzacja Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: