| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pioery
Czytelnik

Piwa: 0/0
|
Wysłany: Wto 22 Sty 2008, 23:14 Temat postu: ZAgubione dokumenty samochodu sprowadzonego |
|
|
| Witam,moj ojciiec zgobil wszystkie dokumenty od samochodu sprowadzoengo z francji,co nalezy w takiej sytuacji uczynic?pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej.t
Przyjaciel Portalu

Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 463 Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska Posiadane auto: sprzedałem auto
|
Wysłany: Pon 28 Sty 2008, 03:11 Temat postu: Re: ZAgubione dokumenty samochodu sprowadzonego |
|
|
| pioery napisał: | | Witam,moj ojciiec zgobil wszystkie dokumenty od samochodu sprowadzoengo z francji,co nalezy w takiej sytuacji uczynic?pozdrawiam |
Witam,
Napisałem na priv. Czy udało się coś załatwić?
Pozdrawiam. _________________ XXX |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zangada
Czytelnik

|
Wysłany: Sro 06 Sie 2008, 16:39 Temat postu: |
|
|
Witam
mam identyczna sytuacje w tej chwili czy ktos mogly mi poradzic cos ?
z gory dziekuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Andrzej.t
Przyjaciel Portalu

Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 463 Skąd jesteś (miejscowość/region): Polska Posiadane auto: sprzedałem auto
|
Wysłany: Wto 19 Sie 2008, 02:57 Temat postu: |
|
|
| zangada napisał: | Witam
mam identyczna sytuacje w tej chwili czy ktos mogly mi poradzic cos ?
z gory dziekuje |
Witam,
Nie wiem, co i jak sprawy stoją-?
Napisz i wyjaśnij problem postaram sie odpisać.
Pozdawiam. _________________ XXX |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jumalli
Czytelnik

Dołączył: 25 Paź 2025 Posty: 6 Skąd jesteś (miejscowość/region): London Posiadane auto: bmw
|
Wysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:12 Temat postu: |
|
|
| Najprawdopodobniej potrzebujesz wysokiego IQ, żeby trzymać papiery we właściwym miejscu, swoją drogą, ciekawe, jakie jest moje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:12 Temat postu: reklama |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jimmie
Czytelnik

Dołączył: 25 Paź 2025 Posty: 3 Skąd jesteś (miejscowość/region): London Posiadane auto: bmw
|
Wysłany: Sob 25 Paź 2025, 19:17 Temat postu: |
|
|
| jumalli napisał: | | Najprawdopodobniej potrzebujesz wysokiego IQ, żeby trzymać papiery we właściwym miejscu, swoją drogą, ciekawe, jakie jest moje |
Haha, dokładnie! Też się kiedyś nad tym zastanawiałem — czy naprawdę mam wystarczająco wysokie IQ, żeby ogarniać te wszystkie papiery, projekty i codzienne zadania. Z ciekawości zrobiłem test na https://www.worldiqtest.com/pl/ Darmowy test IQ i powiem ci, że wynik mnie zaskoczył. Pytania są konkretne, logiczne i faktycznie sprawdzają, jak działa głowa. Co fajne, wszystko jest po polsku, a wynik dostajesz od razu. Dla osób z Polski to świetny sposób, żeby sprawdzić swoje zdolności i przy okazji trochę się rozerwać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|