przeprogramowanie komputera pokładowego na j.Polski

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Elektryka/Elektronika/Komunikaty.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jo50

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 04 Paź 2015
Posty: 3
Skąd jesteś (miejscowość/region): Pawłowice
Posiadane auto: STILO 1.6 LPG,CC 900
Piwa: 0/0
PostWysłany: Pon 16 Paź 2017, 23:18    Temat postu: przeprogramowanie komputera pokładowego na j.Polski Odpowiedz z cytatem

Witam jak w temacie jaki jest koszt przeprogramowania i gdzie można to zrobić,możecie coś Mi doradzić.Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
jareq08

Auto Maniak
Auto Maniak


Dołączył: 08 Lut 2010
Posty: 1499
Skąd jesteś (miejscowość/region): swiętokrzyskie
Posiadane auto: stilon 1.9 jtd, braval 2,0mjtd 165, pandziocha 1,3jtd 75KM.
Piwa: 96/3
PostWysłany: Wto 17 Paź 2017, 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proponuje podjechac do serwisu fiata autoryuzowanego,moze cos rzekną w tym temacie. Nie kojarze czy w ogóle wychodziła polska wersja w autach oferowanych w polskich salonach.Prywatnie powiem Ci ,ze tych funkcji jest tak niewiele,ze po angielsku je ogarniesz,moge Ci podpowiedzieć,albo sciągnij sobie instrukcje obslugi stilona w pdf i tam masz wszystko ladnie przetlumaczone i objasnione Wink
_________________
Drogie Panie za kierownicą,zamiast bawić się telefonem,pobawcie się manetką od kierunkowskazów,,,może wyrobicie sobie ten nawyk informowania innych o zmianie kierunku jazdy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
piohol

Auto Maniak
Auto Maniak


Dołączył: 09 Paź 2011
Posty: 1723
Skąd jesteś (miejscowość/region): Kępno, Wielkopolska
Posiadane auto: Punto Evo
Piwa: 213/2
PostWysłany: Sro 18 Paź 2017, 17:03    Temat postu: Re: przeprogramowanie komputera pokładowego na j.Polski Odpowiedz z cytatem

Gdyby kolega przejrzał tematy na forum, to by doczytał, że nie ma takiej opcji w stilo. Chyba, że sam napisze nakładkę w języku polskim i udostępni zainteresowanym.
_________________
Jeżeli pomogłem postaw piwo
Pozdrawiam Piotr
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Jo50

Czytelnik
Czytelnik


Dołączył: 04 Paź 2015
Posty: 3
Skąd jesteś (miejscowość/region): Pawłowice
Posiadane auto: STILO 1.6 LPG,CC 900
Piwa: 0/0
PostWysłany: Pią 20 Paź 2017, 11:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki koledzy będe musiał z tym żyć i i tłumaczyć sobie z angielskiego.Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Postaw piwo (podziękowanie dla autora tej wiadomości)
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.auto.com.pl Strona Główna -> Elektryka/Elektronika/Komunikaty. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group